Over ons

Wij, als Albania2Go, zijn een jong, dynamisch en ambitieus destination management company, gericht op een persoonlijke interactie tussen ons en onze klanten. Wij bieden een aantal algemene reizen aan, maar wij zijn gespecialiseerd in onze “out of the box” denken, wat ons van onze concurrenten onderscheidt. Wij organiseren klassieke reizen voor onze partners uit verschillende landen van de wereld, maar we kunnen ook persoonlijke, op maat gemaakte programma’s naar uw wensen samenstellen.

Voor elk verzoek dat wij krijgen, kunnen wij onze klanten fulltime ondersteunen, niets is onmogelijk. U kunt van de zon, zee en strand genieten, of de vele culturele en archeologische sites bezoeken of misschien is een combinatie voor u de perfecte optie. Wij staan voor u klaar, van de eerste ideeën van uw reis, het bezoek aan dit prachtige land en zelfs tot na uw bezoek.

Ons doel is om onze klanten een ervaring te geven die eeuwig duurt. Om dit mogelijk te maken, bieden wij onze klanten op maat gemaakte reizen aan, die we diepgaand en grondig met onze klanten hebben besproken met behulp van de verschillende vervoersmogelijkheid (van een “once in a lifetime bus” tot aan zo luxe als je maar kunt bedenken) die het beste bij onze klant past tot aan verschillende soorten accommodaties (van een 5* hotel in Tirana tot aan een home stay met een Albanees gezin op het platteland).

Onze leveranciers zijn zorgvuldig uitgekozen om ook de lokale gemeenschappen te ondersteunen. Wij maken gebruik van hotels en restaurants die door families geleid wordt met de focus op lokaal voedsel, ervaring en traditie. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te zijn door met lokale transport bedrijven, die zijn eigen voertuigen heeft, te werken.

Contact us.

 • Meet us.
  Rruga Nikolla Jorga Nr 9/1
  Tirana, Albania

  (+355) 696478850 / 694049163
 • E-mail us.
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Follow us.

RECENT TWEETS.

Twitter response: "Could not authenticate you."